Backend-kompetens till QuickBit – Christoffer Ekeroth ansluter

QuickBits mission är att göra kryptovaluta en del av människors vardag. Vi har under kort tid gjort en hel del för att nå dit men för att nå hela vägen behöver vi anställa ett flertal, främst de med teknisk kompetens. En av QuickBits senaste rekryteringar är Christoffer Ekeroth.

Nyligen rekryterades Christoffer Ekeroth till kontoret i Stockholm. Christoffer är en 34-årig backend-utvecklare som senast kommer från Nordnet. Bland tidigare erfarenheter märks också Allihoopa/Propellerheads samt Campanja. Christoffer har en utbildning som civilingenjör i medieteknik från KTH. Ejub Bicic, tillförordnad CTO, kommenterar rekryteringen av Christoffer:

  • Otroligt kul att Christoffer är ombord. Att i dagens konkurrens om teknisk kompetens kunna knyta till oss en så pass erfaren kollega som Christoffer visar att QuickBit som arbetsgivare blir mer och mer attraktiv. Christoffer är inte bara otroligt kompetent utan passar också perfekt in i vårt team och vårt sätt att arbeta. Vi är precis i början på vår resa med att målmedvetet stärka vårt arbetsgivarvarumärke och vi märker redan nu ett successivt ökat intresse för oss som arbetsgivare. Jag hälsar Christoffer varmt välkommen till oss på QuickBit.

Nedan en kort intervju med Christoffer för att lära känna han lite mer.

Vad gör du i din roll på QuickBit?
Jag jobbar med QuickBits backend. Man kan likna det vid det som finns under motorhuven på produkten. I praktiken innebär det att jag designar och bygger API:er tillsammans med mina kollegor samt säkerställa att servrar och databaser hålls i drift.

Varför valde du QuickBit?
Jag har alltid tyckt om dynamiken att jobba i startups – det är ett högt tempo och ingen dag är den andra lik, vilket är otroligt kul.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag har alltid gillat att teckna och måla, så när jag har en stund över sträcker jag mig efter pennan.

Christoffer var den första vi presenterade som rekryterats nyligen och QuickBit kommer att fortsätta att presentera nya medarbetare löpande.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
P-A Nyman, Head of Investor Relations and Communications, QuickBit eu AB (publ)
[email protected]
+46 70 813 22 02

————————————
QuickBit är ett svenskt fintechbolag som utvecklar tekniklösningar för kryptovalutor och blockchain för den globala marknaden. QuickBit ger sina kunder möjlighet att använda kryptovaluta för snabb, enkel och säker e-handel och erbjuder e-handlare blockchain-säkrade lösningar. QuickBit eu AB (publ) har sitt säte i Stockholm och är moderbolag till QuickBit Limited, ett helägt, operativt dotterbolag i Gibraltar.

RELEASE